Kezelés csak bejelentkezés alapján! Tel:+36 20 533 0135 Rendelési idő: Hétfő-Péntek 8:30-tól 20:00-ig Szombat 8:30-tól 13:00-ig
Küldjön ajándékkártyát!
Mu-csi Terápia Szalon
Hotel Divinus 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
Web: www.mu-csi.hu
E-mail: mucsine.eva@mu-csi.hu
Tel.: +36 20 533 0135


Bemer érterápia

 

 

Mi a Bemer terápia és hogyan hat?

A mikrokeringésünk nem egy örökérvényű dolog, az évek múltával, a betegségek következtében gyengül, ez pedig ahhoz vezet, hogy romlik a szövetek oxigén- és tápanyag-ellátása, ez pedig immunrendszerünkre is hatványozottan kihatással van.

 

A Bemer készülék a mikroerekre van hatással, azok összehúzódó és táguló mozgásának szabályozásán keresztül fokozza a hajszálerek ritmikus összehúzódását, így keringésjavulást hoz létre a beteg területen. 

 

Ha a mikrogeringésünk újra zavartalanul működik, beindul a szervezetünk öngyógyító mechanizmusa!

 

Milyen területeken alkalmazható?

  • betegségek kiegészítő terápiájaként
  • sebek lassú gyógyulása esetén
  • izomzat és csontrendszer megbetegedése
  • korlátozott életminőséget okozó állapotok
  • krónikus fáradékonyság
  • anyagcserezavar
  • diabétesz és daganat okozta polineuropátia
  • sport és teljesítménynövelésre
  • prevencióként
  • állatgyógyászatban

Mit mondanak az orvosok?

A neves orvosi szaklapokban sorra jelennek meg a publikációk, melyeket évek kutatásai eredményeztek a Bemer készülék kapcsán. Az orvosok áttörő sikereket érnek el a segítségével, de hogy közelebb jöjjünk Önhöz és a családjához, országunkban is egyre több intézmény, szakrendelő, kórház alkalmazza a gyógyászatban.

Nem egy alternatív kezelés a Bemer terápia, hanem egy regisztrált, OEP is által támogatott kezelés amit a Bemer orvostechnikai eszköz biztosít.

 

Érzi, hogy gond van? De hogyan tovább?

Szalonunk regisztrált Bemer kezelőhely, ahol előzetes vizsgálat alapján válasszuk ki az ön számára tökéletes programot. Ezt követi egy tájékoztatás a várható javulás mértékéről, melyet követően eldöntheti, hogy mikor szeretné, hogy elkezdjük.

A tájékoztatást szakmai tudásunkkal és bőséges tapasztalatainkkal támasztjuk alá, így tudjuk a páciens számára leghatékonyabb kezelést kiválasztani.

A tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy minimum 10 kezelés felvétele javasolt és a kezelés csak akkor hatékony, ha minden nap megkapja a terápiát.

Kezelési díjaink:

       1 keezelés 3 900.- Ft 20  perc

       Bérlet:10 + 1 alkalom 39.000,- Ft

 

Ha otthonában szeretné a kezeléseket igénybe venni:

BÉRELJEN BEMER KÉSZÜLÉKET

 

Amennyiben a családja számára is tartósan biztosítani szeretné a Bemer pozitív hatásait:

ITT TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT talál Bemer készülék vásárlásáról.

 

Chron betegként elmondhatom, hogy ez egy rendkívül komoly döntés, radikális fordulóponthoz érkezhet az élete, komolyan fontolja meg, hogy elhagyja az oldalt anélkül, hogy kapcsolat lépnénk. Keressen meg ma, találjuk meg Ön számára is a tökéletes kezelési módot, ahogyan ma már én is teljes életet élhetek.


 Tel: +36 20 5330135
E-mail: mucsine.eva@mu-csi.hu

 

 

 

Induljon el a Gyógyulás útján!