Kezelés csak bejelentkezés alapján! Tel:+36 20 533 0135 Rendelési idő: Hétfő-Péntek 8:30-tól 20:00-ig Szombat 8:30-tól 13:00-ig
Küldjön ajándékkártyát!
Mu-csi Terápia Szalon
Hotel Divinus 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
Web: www.mu-csi.hu
E-mail: mucsine.eva@mu-csi.hu
Tel.: +36 20 533 0135


Fényterápia

BEMER fényterápia

 

A terápia egy újszerű LED diódákkal megvilágított speciális vörösfény-terápia. 

A fényterápiás eszköz (B.Light) speciális vörös fény villódzása a BEMER jelformához hangolt ezért ennek köszönhetően is a szövetek mélyére hatolva a fénye hatékonyan tud modulálódni.  A BEMER (B.LIGHT) kezelőegység monokromatikus jelet sugároz, λ = 660 nm, intenzitása 4000 mcd.

 A készülék segítségével a fény behatol a bőrbe és a kötőszövetekbe ahol elősegíti energia gazdag kötések felépítését. A B.LIGHT hatása a lágylézeres kezelés hatásával hasonlítható össze. Használata során a bőr rugalmassága 12%-al javul valamint a bőr durvasága 18%-al csökken. Ennek eredményeképpen a bőr fiatalosabbnak és feszesnek tűnik és az eredmény egy szebb és simább bőr. 

Kiválóan alkalmas égési sérülések kezelésére, akne kezelésére herpes, acne,conglobata,neuroderma,
valamint seb- és hegkezelésre.

javasoljuk plasztikai sebészetben, bőrgyógyászatban, kozmetikában és wellnessben is. 

A BEMER terápia mikrocirkulációt javító, immunmoduláló, a szervezet önszabályozó mechanizmusait pozitívan befolyásoló hatása számos bőrbetegségben kínál kiegészítő terápiás lehetőséget. Kiemelkedő jelentőséggel bír ezek közül az akut és krónikus sebek gyógyulását elősegítő szerepe is.

Bövebben: https://gyogyulasutjan.hu/bemer-tudta-e/

Bioptron lámpás kezelés szalonunkban: 15  perc 1.500,- Ft

 

A Bioptron olyan módszert fejlesztett ki, amely pozitívan és finoman hat a biológiai rendszerre,célzottan ösztönzi az öngyógyító erőket, tehermentesíti a szervezetet, regeneráló folyamatokat indít be.

 

·         A Bioptron fényterápia fontos szabályozó tulajdonságokkal rendelkezik

·         az alacsony szintű biológiai folyamatokat normális szintre emeli

·          a magas szintűeket csökkenti vagy nem változtatja

·          erősíti a szervezet önvédelmi rendszerét

·          ösztönzi a belső anyagcserét

·          segíti a szervezetet, hogy segítsen önmagán.

 

A Bioptron fényrendszeréből kiemeljük a következő jellemzőket:

A normál lézerfénnyel ellentétben, amely nagy energiájú nagyon vékony sáv szélességben, egy színben terjed, a Bioptron fény széles sávban, több színben és kevesebb energiával működik. Polarizált

A Bioptron fényterápia készülékek lineárisan polarizált fényt bocsátanak ki.

A polarizált fényben kizárólag párhuzamos mezőben rezegnek a mágneses hullámok. Emiatt egészen különleges tulajdonságuk alakul ki, amit a fényterápiában felhasználunk. A polarizáció egy speciális többrétegű tükörrel történő visszatükrözéssel alakul ki.
Speciális hullámhosszúságok.

A Bioptron spektruma 400 nanométer- 2000 nanométerig terjed. Nem tartalmaz tehát ultraibolya sugarakat. (Ezek az ártó sugarak jóval a 400 nanométer tartomány alatt vannak. Ezért nem vörösödik vagy nem, barnul le a bőr az alkalmazás után. Ez a fény teljesen veszélytelen a szemre is.


Mély hatás

A mély hatást a könnyen melegedő infrafénnyel érjük el. Ez az infrafény kismértékben megtalálható benne.

A fény hőmérséklete

A Bioptron lámpa spektruma csak az alsóbb infravörös mezőt tartalmazza. Kezeléskor a hőmérséklet kb. 37 C fokig emelkedik, tehát 1 C fokkal megy a normális testhőmérséklet fölé.

Alkalmazási területek:

Mindennemű bőrprobléma (pattanás, herpesz, sebek, ekcéma, pikkelysömör, műtéti, hegek, égési, sérülések, fekélyek, gyógyulási idejének lerövidítése..
Allergiák (pollen, por, bőr, étel)
Fájdalomcsillapítás (migrén, fog, fej, ízületi bántalmak)
Arc- és homloküreg gyulladás, gégészeti-, fülészeti betegségek
Szemgyulladások
Csontritkulás
Vérnyomás problémák
Depresszió
Nőgyógyászat, urológia
Ránctalanítás

Az otthoni szépségápolás ideális kombinációja: Polarizált fény + kozmetikumok. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy bőre lágyabb legyen..
Ízületi és reumatikus fájdalmak - napi 10 perces kezeléssel - 6-8 nap alatt érezhető a változás.
Arcüreg-, homloküreg-, középfül- és torokgyulladás kezelése, segíti a váladék felszakadását és kiürülését. (Napi 2-3-szor 6 perces kezeléssel.)
Allergiák - hasonlóan az előzőkben, segíti a váladék kiürülését.
Izomfájdalmak - a fény fájdalomcsillapító hatása érvényesül.
Köszvény - a sejtek anyagcseréjét befolyásoló hatása érvényesül.
Sportsérülések - fájdalomcsillapító regeneráló hatása érvényesül.
Nőgyógyászati betegségek - gyulladáscsökkentő hatása.
Erek betegségei - a sejtek anyagcseréjére való hatása, regeneráló, aktivitás-fokozó hatása.
Légző rendszer hurutos megbetegedései - gyulladáscsökkentő hatás szerepe.
Száj és fogak betegségei - gyulladáscsökkentő hatás, anyagcsere befolyásolása.
Fejfájás - stressz oldás, vérnyomáscsökkentés.
Immunrendszer erősítése 


A színterápia

 

A Bioptron lámpa hatását nagymértékben fokozni lehet a legújabb kutatások eredményeként kifejlesztett színterápia segítségével. A Bioptron színterápia hat darab, hagyományosan fújt színes üvegét a zürichi Bioinformációs Intézetben gyártják. A különbözö színes lencséket a lámpára csatlakoztatva növelhetjük a kezelések körét és hatékonyságát. A különböző színek más és más problémára alkalmazhatók. Míg a meleg szineknek (vörös, narancssárga, sárga) vérbőséget fokozó, serkentő, élénkítő hatása van, a hideg színeknek (zöld, kék, ibolyaszínű) gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és nyugtató ereje a kiemelhető. A színek alkalmazásával tehát a fényterápia ténylegesen bővül hatékonyságban.

A vörös
Aktivizál, élénkít, lendületesebbé tesz. Újra rendelkezésre bocsátja a mélyen rekedt energiát, a pangó, renyhe és redukálódó folyamatokat új lendületbe hozza, erősíti a gondolkodást. Melegítően hat, a vért mozgásba hozza, és jó minden olyan fájdalomnál, amit a vér pangása okoz. (alacsony vérnyomás, bénulás, ájulásra való hajlamra, serkenti a gyengén működő szerveket)
Gyógyítólag hat: vészes vérszegénység, impotencia, frigiditás, fogyás, izomgörcs, érrendszeri problémák kezelésére, legyengült bőr, cellulitisz, hátfájás.

A kék
Megnyugtat, koncentrálásra késztet, hűt. Fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, csökkenti a vérnyomást.
Gyógyítólag hat: különféle torokbetegségek (strúma, rekedtség, gégehurut), fogzási panaszokra, idegességre, lámpalázra, vizsgadrukkra, migrénre, lázra.

A sárga
Erősítő, tonikus hatású, felderít. Serkent anélkül, hogy felizgatna, szétárasztja az energiát, erősíti a túl gyenge folyamatokat, erősíti az idegeket.
Gyógyítólag hat: gyomorbántalmakra, kövérségre, máj- és epebajokra, hasnyálmirigy, cukorbetegségre, izületi gyulladásra.

A zöld
Nyugtató, fertőtlenítő hatása is van.
Gyógyítólag hat: szív-, tüdőbetegségre, szemzavaroknál, szemhibáknál, fejfájásra, gátolja a sejtburjánzást, égésekre enyhítő, műtéti hegek megszüntetésére, lábszárfekélyre.

A narancssárga
Segíti a felépülést, élénkít, melegít. Az energiát lágyabban éleszti, mint a vörös és nyugodtabb a felépülés, oldja a görcsös folyamatokat, derűssé tesz.
Gyógyítólag hat: a pajzsmirigy és egyéb hormonzavarokra, izommerevedésre, agresszióra, bőrbajokra.

Az ibolyakék
Túlsúlyban a központi idegrendszert befolyásolja, fokozza az alvás késséget, nyugtat.
Gyógyítólag hat: az idegekre, epilepsziára, álmatlanságra, feledékenységre, hasmenés, hólyaghurutra, isiász, és lumbágó betegségekre.

A Bioptron lámpa nem csodaszer, csupán a polarizált fénye serkenti az immunválaszért felelős sejtek működését, így mozgósítani lehet a szervezet természetes védekezési mechanizmusát. Ösztönzi az öngyógyító erőket, tehermentesíti a szervezetet, regeneráló folyamatot indít be. Nincs ellenjavallat, nincs mellékhatás.